Dudić i Marinović odredili sastave

Posljednji duel 25. kola PLBiH

Dudić i Marinović odredili sastave

H. Zilić

Posljednji duel 25. kola PLBiH danas će od 18 sati odigrati Velež i Sarajevo.

Duel starih rivala će sigurno ponuditi dosta uzbuđenja i zanimljiv fudbal, a Feđa Dudić i Vinko Marinović odredili su sastave za pomenuti meč.

VELEŽ: Bogdanović, Zeljković, Ovčina, Georgijević, Brandao, Anđušić, Ferreyra, Hasanović, Vehabović, Cheshmedjiev, Radovac.

SARAJEVO: Kovačević, Pidro, Oremuš, Mešanović, Miličević, Pejović, Milanović, Handžić, Dupovac, Fanimo, Adukor.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Brigata_rossa.1981
Sarajevo je poslije Veleza najveci klub u Bosni i Hercegovini, i mislim da ne bi bilo fer zabijati im vise od dva gola. xD 'ajmo rođeniiiii
11 15
user1605368976
FORZZA VELEŽ FORZZA VELEŽ!
11 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti