Bogdanović: U utakmicu sa Sarajevom ulazimo kao i svaku drugu, želimo pobjedu

Velež protiv Sarajeva

Bogdanović: U utakmicu sa Sarajevom ulazimo kao i svaku drugu, želimo pobjedu

E. Škorić

Velež će u ponedjeljak ugostiti Sarajevo u derbiju 25. kola Premijer lige BiH.

Mostarci se nadaju dobrom rezultatu protiv aktuelnog prvaka i lidera Premijer lige, a prije meča izjavu za SportSport.ba dao je golman Slaviša Bogdanović.

"Utakmica sa Sarajevom sigurno će biti komplikovana i zahtjevna. Što se tiče ekipe Sarajeva, prvi su na tabeli. Oni su šampioni i polako ulaze u formu. Ušli su malo slabije u drugi dio sezone, bilo je promjena u timu, treba to da se uigra", rekao je Bogdanović, dodavši:

"Bez obzira ko nam je protivnik, Olimpik ili Sarajevo, mi istim žarom ulazimo u utakmicu. Pokušat ćemo osvojiti tri boda jer jedino tako možemo da idemo ka cilju, a to je plasman u Evropu".

Jesi li zadovoljan svojom formom?

"Mogu biti zadovoljan prošlom utakmicom, mislim da sam korektno branio, samo mi je žao što sam primio taj gol iz penala u nadoknadi".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Velež bez nekoliko važnih igrača sutra.

"Nemamo toliko širok roster da nadomjestimo četiri igrača, ali šta ćemo, moramo se skupiti i što bolje odigrati i bez njih".

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bk123
Ako vas Sarajevo ne pusti nema te šanse...
2 1
starigrad
Naprijed ŠAMPIONI
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti