Ljepota za oči, milina za uši: Bilino polje 'gori' uz himnu Bosne i Hercegovine!

Sjajna atmosfera

Ljepota za oči, milina za uši: Bilino polje 'gori' uz himnu Bosne i Hercegovine!

M. Šljivak

Sarajevo i Velež na Bilinom polju odlučuju o pobjedniku Kupa Bosne i Hercegovine.

Fenomenalna atmosfera vlada na zeničkom stadionu i očigledno da je potez NSBiH da se igra jedna utakmica itekako ispravan.

Pred početak utakmice svi su bili kao jedno. Himnu Bosne i Hercegovine svi su pozdravili gromoglasnim aplauzima, a čula se i 'Jedna si jedina'.

Zaista prelijepe scene s Bilinog polja.

Ekipe su počele meč u ovim sastavima:

Oglasi

FK SARAJEVO: Dizdarević, Šabanović, Lazić, Hebibović, Đokanović, Ahmetović, Varešanović, Mujakić, Dupovac, Kapić, Suljić.

FK VELEŽ: Jovičić, Radović, Zvonić, Zeljković, Ćosić, Anđušić, Ovčina, Hasanović, Dejanović, Džanković, Radovac.

Odavno jedan meč u BiH nije privukao toliko pažnje: Tribine Bilinog polja su dokaz

Ko god da podigne ovaj trofej bit će više nego sretan jer će pored pehara dobiti i mjesto u Evropi, što kroz prvenstvo nije ostvareno.

Atmosfera na stadionu Bilino polje odavno nije bila ovako vatrena. Oba tima će imati veliku podršku i nekoliko hiljada navijača je spremno da podrži klubove.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Također, odavno jedna utakmica nije izazvala toliko pažnje u bh. javnosti.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

CrniToma
Zar hinma BiH ima tekst???
3 26
King_Kenny
...ovo je ljepota za vidjeti,zamislite da su ovakve sve prvenstvene utakmice,to bi bila milina...utakmice bi bile mnogo zanimljivije uz ovakvu atmosferu...
18 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi