28

Komentari (28)

Defensor81
Pozz lažnim prijateljima, forza Rođeni
user1644068495
Nikad vi nećete dostići Fk Sarajevo i ne sanjajte šabani
PapaK
Cemu frustracije?
PapaK
Sta znaci *zalimbo*? To kao pokusavas na satrovacki? Od kad se to na Kobiljoj koristi?
PapaK
Sta su jeli na Trgu Heroja?
enko
Šaban ti šabano staru
user1644068495
Pozdravi seku majmune
henna
User kako si glup
user1644068495
Ma kakva katastrofa koga vise ova liga interesuje smijesno
VELEZ
hahahahaah pa naravno da te ne interesuje kad ste smotani
Fareus1921
Dženaneeeeee ???
Bordoakapitar
Mirvicu, ako im das fening plate, veci si retard od njih! Pola ekipe otjeraj a drugu polovicu nogama zgazi! Yebi im majku retardiranu!!!
VELEZ
Ahahahahah haj sad pogledaj komentara na finale kupa kad glupe bosnje govore da je sarajevo bolja ekipa od veleza ahahahah
selver79
Nismo jarane posteno nemamo nazalost nista zasluženo Mostar dobija trofeje
PapaK
A ti nisi Bosnjak? Pitam za jarana.
BH_PATRIOTA
@PapaK ne od je jedan od onih malobrojnih koji pokušavaju na bilo koji način ubaciti bolesnu klicu, pa da se raja kolje po portalu. Hvala Bogu pa imamo oči i vidimo.
henna
Yebo te Bošnjak. Mi smo svi PRVO Bosanci i Hercegovci pa onda sve ostalo. Nije bila Armija Bošnjaka već je bila PONOSNA ARMIJA BOSNE I HERCEGOVINE. Toliko
Hz rajvosa
Svaka čast na komentaru !!!
PapaK
@henna Reci to Hrvatima i Srbima. Da te hraknu u facu, jer bolje i ne zasluzujes. Ban Boric, Kulin Ban, Zmaj od Bosne, nisu bili Bosanci (Hercegovci nisu ni postojali) nego Bosnjani/Bosnjaki. Nego, ja sam rodjen u Bosni, Bosanac sam, po tvojoj logici, zar ne? Mostarac je rodjen u Hercegovini, znaci Hercegovac je. Zar ne? Znaci li to da smo razliciti narodi?
PapaK
@henna Jer ja ne mogu biti Bosanac i Hercegovac istovremeno. Bosanac ili Hercegovac su nista drugo nego *geografski nazivi* za narode u BIH. Ja sam Bosnjak, potomak autohtonog naroda BosnaE. A izmisljen naziv Bosanac (od strane Austrougara, ne bi li se zatrao trag) okaci macku o rep. Uzmi knjigu bolan, citaj. Safvet-beg Basagic, 19. stoljece: "Znas Bosnjace, nije davno bilo". Gdje je tu Bosanac?
henna
@PapaK Burazeru 70% si upravu ali dok ne dođem do 100% ja sam Bosanac i Hercegovac + Sarajlija. Jbga moj Mostarac tako ti ga je to dok ne dođem do 100%. Pozzz
PapaK
@henna Ja sam rodjen u Bosni, nikakav Hercegovac. Bosnjak 100%. Uzivaj.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.