Budimir: Bod nije strašan; Jusufbegović: Ovo nam je lekcija za dalje
FOTO: A. Čaušević

Reakcije nakon remija

Budimir: Bod nije strašan; Jusufbegović: Ovo nam je lekcija za dalje

H. Zilić

U derbiju četvrtog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine Velež i Široki Brijeg remizirali su u hercegovačkm duelu rezultatom 1:1.

Široki je vodio nakon prvog poluvremena 0:1 golom Kpana, izjednačenje Veležu početkom drugog poluvremena donio je Zvonić.

Ovim bodom zadovoljniji mogu biti gosti, a Velež je drugu domaću utakmicu u nizu remizirao, a naredno kolo ih očekuje teško gostovanje na Koševu kod ekipe Sarajeva.

Po završetku utakmice u Mostaru komentar su dali treneri oba tima Nedim Jusufbegović i Marijan Budimir.

Prvi je izjavu dao trener gostiju, Marijan Budimir.

Oglasi

"Mi smo došli pobijediti, ali kad primiš gol iz prekida nisam zadovoljan. Teško gostovanje, tako bod protiv Veleža nije strašno. Pohvalio bih navijače ambijent, travnjak je odličan, treba više ovakvih utakmica", rekao je Budimir i dodao:

"Iznenadili smo Velež sa tri u zadnjoj liniji. Znali smo da ćemo imati prilike iz kontre, jednu smo iskoristili. Na početku drugog poluvremena taj prekid, Velež nas je uzeo 15 minuta. Moram pogledati još neke trenutke, te neke penale, ali šta je tu je, sudija je to najbolje vidio."

Nakon toga komentar je dao Nedim Jusufbegović trener Veleža.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Na broj kreiranih prilika imamo razloga da žalimo. Mislim da smo kreirali četiri-pet prilika što je dobro protiv ovakvkog Širokog", rekao je Jusufbeogivć i nastavio:

"Znali smo da su opasni gore, kaznili su nas iz jedne situacije. Imali smo dosta prinudnih izmjena u nastavku, napravili smo pritisak u nastavku. Na kraju smo pali kondicioni nismo ništa uspjeli napraviti. Čestitam Širokom, mi imamo lekciju da idemo dalje."

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

velez mo
Lekcija za sta,za dalje pa ti bola pojma nemas,da imas imalo obraza veceras bi napustio Velez kako te nije sramota,sanse nismo stvorili,idi vise
3 0
SamoSiroki
Je.. nas gdje stignu. Penal nam ne svira ali dobro je i bod kod veleža
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti