15

Komentari (15)

Rodjeni1985
Zalaganje i igra za 10….steta, a mozda i bolje ovako fokus na prvenstvo!
markopolo
Gledo sam obadvije utakmice protiv Širokog, pa zato mogu reći da ja više vjerujem svojim očima nego ovom Klafurićevom filozofskom izlaganju. Ako je ovo za njega kao trenera uspjeh, šta je onda za njega ne uspjeh. A možda je ovo i njegov maksimum kao trenera, što znači da se mi navijači moramo priviknuti na ovu igru Veleža dok je Klafurić trener. Mislim da kao trener treba uticati na ponašanje igrača, jer ove konstantne diskusije sa sudijama su zaista bezpotrebne.
JedanIzMostara
Pravi si marko polo. Ne može pita od govana biti. Pola nase ekipe su igraci za federalne lige. Ja vam garantujem da bi se ovaj covjek prosetao ligom sa rosterom Sarajeva. Dajmo covjeku vremena.
markopolo
Druže on je sastavljo ekipu, a i treneri prije njega nisu imali jači roster. A i to, ako je pola ekipe za federalnu ligu, što nam brate ne kaže u lice, da ovo nije kadar igrača za premijer ligu, a ne ove šuplje priče.
JedanIzMostara
Dajte covjeku vremena, vidite šta sarajevo radi, dovede sve najbolje,nabacaju u ekipu, a trenere mijenjaju ko carape. Nek covjek odradi dva prelazna roka po svome, treba se prvo rijesiti par igraca koji imaju masne ugovore. Isticu im na ljeto ugovori, bit ce im hvala doviđenja. Samim tim rasteretit ce se budzet dobro, i onda imas prostora da dovedes sta ti treba. Ljudi mi u isti vrijeme radimo pomocni teren, radimo stadion, i držimo se na trecem mjestu. Da nam je neko to ponudio na početku sezone svi bi pristali bez razmišljanja... Moramo malo sabura pokazat.
markopolo
Druže neuzmemo li u naredna 2 kola minimum 4 boda, ja mu ne bi dao više vremena da mi je Babo moj rahmetli.
user1676328842
Igra koju je svak ziv provalio ! Čestitam !
PoliziaMerda1981
Kako je provalio svršim ti usta glupa imali 42 šanse trebali im 6 golova dat
velez mo
Realizacija slaba,igra haj nije losa bila,tek se sad vidi koliko je znacio Bruno u tandemu sa Antom,Domic je dobar za Federalne,Zvona vise nemoze,ovaj iz Irana kazu nece za 2 mjeseca papire zavrsiti,znaci propade Evropa radi 400000.Bio bi zadovoljan da zavrsimo 7,8 ove godine,a iduce se moramo pojacati sa ciljanim igracima bar na 5,6 pozicija da bi se ukljucili u borbu za Evropu
velez mo
Plus ode Guli,ode Šturm fakticki ti treba 80 posto ekipe,daj Boze i Hadzicic da ostane.Haj dobro je
rodjak
Eto Iranca sljedecu utakmicu,kakvo care 7-8 mjesto jesi li normalan ti ,mi sigurno idemo u Evropu **** me se za druge
user1676328842
Mrš seljačino , nemaš ti pojma . Igrao bez najboljeg golmana i ti nesto pametuješ . Provaljen sistem . U dvije utakmice nismo u stanju Posušje dobiti jer je pročitan ! Ti si glup za taktiku bitne su ti sanse koje nedaju golove
user1676328842
Mrš seljačino , nemaš ti pojma . Igrao bez najboljeg golmana i ti nesto pametuješ . Provaljen sistem . U dvije utakmice nismo u stanju Posušje dobiti jer je pročitan ! Ti si glup za taktiku bitne su ti sanse koje nedaju golove
JedanIzMostara
Guli ostaje ne brinite ljudi.
Manager
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.