20

Komentari (20)

Roodjeniiiiii
Fino za kamenje i svaki put kad sudije nekog pokradu kamenovat autobus borca, i tih pickurrina sto igraju za taj lojavi klub. Pa da vidimo sta ce onda vico, beus i kompanija.
rodjak
ma na ovakav nacin svak moze dobiti,cudi me da nije i penal navuko za Slogu .Nista protiv Sloge ali za ovog *****a Bandica kojeg Vico zigu u pakas, su najodgovorniji Pilav,Djemidjic,Duric ,Colpa ,Alispahic i ostalih ,treba prvo njima ****ti mater ,mogu se lahko pronaci,pa onda ici do "Malog Arkana" iz BL i fino ga prevaspitati da posteno obavlja svoju duznost .Jebu nas sa terenom jer nemamo gdje trenirati i igrati a jebu nas i sa sudjenjem,ali mi ce mo izdrzati i izboriti se za bolji BH fudbal ,ne interesuje nas Evropa dok ovu mafiju ne raskrinkamo
Gari Garinča
Za sve su krive naše Balijice u savezu i tačka
samac
Svaki klub sto ima veze sa Bih necu reć bošnjački se uništava preko sudija odnosno preko politike. Samo borac i zrinjski napreduju svaka čast.
PRESEDAN
Od naših "balica"krenuti,prodali se genocidašu za paušal,nisu Sarajevo,Zenica,Bihać New York,da se ne mogu naći,bijes usmjeriti tamo gdje treba a ne da jedni drugima glave razbijaju.
Straus
pilav i alispahića su u komitet za suđenje, njima odgova da se Velež uništava. Još će nagraditi bandića.
zilan66
Pilav ucjenjen,najvece zlo u savezu.
AxByCz
Cilj im je uništiti, ne biraju načine. Očekuju naše ispade za koje ekspresno kažnjavaju. Nemamo alternativu, samo sabur. Proći će i njihovo!
starmac
Trenutno Vice očekuje da će neko od navijača prekinuti utakmicu i tako ponovo kazniti VELEŽ.Ali za ovo treba dignut žalbu UEFA jer je ovo očito postalo.Ljudi u Veležu moraju formirat advokatski tim i podići tužbu.Ovo je došlo do grla.
vinkomarinovic
Hasicu jesi dobio na CAS-u??? STA IMA SEMSUDINE?? Sad ces osjetit kurcine od Vice i Beusa
zilan66
Hoce lu to biti ona kurcina sto ga parkiraju kod tvoje mame.
rodjeni95
Mrs gnjido ustasko-cetnicka
vinkomarinovic
Hasic komadant hababababba hahahaah
admirmo
Osijetit ćeš ti mamu ti ****m mrtvu
user1639705257
@vinkomarinovic opet ti pleme ti yebem!!!
Samsung
Ma treba ići dić savez u zrak, familiju vam chetljasko ustashku hebem, rušite i sport i državu
starmac
Napustit ligu i dignut tužbu!
starmac
BANDIĆU SVE TI ****M I MRTVO I ŽIVO SA VICINOM FAMILIJOM.
FG70
Bandiću smetljaru jutra ne dočekao.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.