Velež odradio posljednji trening pred derbi, teren u nikad ljepšem izdanju

Rođeni spremni za derbi

Velež odradio posljednji trening pred derbi, teren u nikad ljepšem izdanju

M. Šljivak, foto: A. Čaušević

FK Velež obavio je danas posljednji trening pred sutrašnji derbi protiv Zrinjskog.

Mostarski Rođeni uvježbavali su određene detalje za meč sa Plemićima, a posebna pažnja je na prekidima iz koje je gradski rival veoma opasan.

Teren na stadionu Rođeni pred derbi je u fenomenalan. Nikad ljepše nije izgledao i sigurno da će oba tima imati odlične uslove da pruže sjajnu igru.

Trener Veleža Feđa Dudić ima određene dileme oko sastava. Još uvijek nije odlučio ko će na teren od prve minute i ovu odluku će donijeti u posljednjem momentu.

Dobra stvar za mostarskog velikana je svakako što nema previše problema sa sastavljanjem ekipe.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Osim suspendovanog Hasanovića, sve igrače imamo na raspolaganju. Ostali su spremni, te u dobrom raspoloženju dočekujemo utakmicu. Nema nepoznanica sa Zrinjskim", rekao je pred ovaj meč Feđa Dudić.

Susret Velež - Zrinjski igra se sutra od 17 sati, a zbog kazne utakmica se igra bez prisustva publike.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

KviskoKvesic
Lako vam je pravit kad prosite po cijelom svijetu neznam kako vas vise nije stid jucer nemogu stat na semaforu i prosetat svojim gradom od roma mole i prose da udjelimo vehlezu zar to nije sramota kmečavci
4 6
Roodjeniiiiii
Eto komšije nemojte se žalit da vam nije valjao teren i da je livada. Napravismo mi sebi i teren i stadion!!! Bujrum da vidite kako to izgleda i kako rastemo. Ona vam pjesma pada u vodu osim ako je ne pjevate Bijelom Brijegu. Pozdrav.
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi