Velež u Tešnju bez Kuduzovića i Ćosića

Upitni Alikadić i Dario

Velež u Tešnju bez Kuduzovića i Ćosića

S. Mlaćo

Nogometaši Veleža nakon neočekivanog poraza od Bratstva (0:2) na domaćem terenu, očekuje gostovanje TOŠK-u iz Tešnja. 

Rođeni su sigurno otpali iz borbe za prvo mjesto, a TOŠK vodi veliku bitku za opstanak u ligi te su mu bodovi prijeko potrebni.

Za ovu utakmicu trener Veleža Ibro Rahimić ne može da računa na Mehmeda Ćosića, koji je povrijeđen napustio teren protiv Bratstva, i pitanje je da li će biti spreman i za naredno kolo, koje je na rasporedu 31.03. Također, utakmicu će propustiti i iskusni Elmir Kuduzović, koji je dobio slobodno zbog smrtnog slučaja u porodici.

Na lakše povrede su se žalili Alikadić i Dario, ali bi trebali biti u konkurenciji za utakmicu protiv TOŠK-a. U odnosu na dosadašnje dvije utakmice, stručni štab Veleža može da računa na Lucasa Ojedu Nahuela, koji će dodatno pojačati konkurenciju kada je u pitanju sredina terena i igra prema naprijed.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi