23

Komentari (23)

balunv
Zabi ga kloc od Pazara
starmac
ZEC je treba crveni dobit za lakat u 16 cu.Sudiji prave pritisak a nije ništa pogriješio.
user1571956549
Sad ce Zeljo da ih rasturi tek je prvo poluvreme gitovo.. i corava koka zrno ubode...
Halilovich
Ode velez u europu. Poz iz sarajeva ?
Adis22
Dobra ekipa eh sad da li su za Eu to se ne zna :)
Halilovich
@Adis22 ako mogu zeljo borac i zrinjski, mogu i oni. Nisu nabrojane ekipe puno bolje od njih. Jbg nekad trud i zelja igraca zamijene tu razliku. Iskreno volio bih da odu, od srca im to zelim.
rodeni
gdje se moze gledat tekma? nemam moja web tv
ludilobrale
Hoce Seljo titulu dze ste TM88 haj kako ono vi DIVIU prijetite. Trpaj Selju trpaj
BlueBoys
Evo nas mjesavino Indijanaca, Ruskih prodavacica ljubavi, komunisticka ostavstvino, rezimsko policijski miksu, blisko istocnih cudnih ljudi misozdera...xa axxa Je li div sa stabljike graha? Kiklop? Guliver? :D Objasni to poglavico? :D Koji div? Inace vi ste FGR sa dzenaze...nek su komunjare nama osnovale vas da ima raja u carsiji za koga da navija... xa axax...e moj pacenice ludi....:)
BlueBoys
Naravno da ste Indijanci ime grupe ste dobili po Zagorovom romanu poglavico? Sta ti tu nije jasno pipune? Xaxaxxa...E cuj neki tip iz Beograda dokazao da ste vi divovi? Pa koja vrsta diva blavore jel kiklop ili je sa stabljike graha ili je kao guliver bas bi volio vidjet tu maskotu. Ho ho ho...Svi znamo kako ste osnovani uredbom rezimsko policijskih organa komunistickih vlasti u gradu Sarajevu, a nakon toga ste uzeli igrace od nas da vam pomognu u borbi za saveznu ligu, pod prijetnjom zatvora naravno. Ma nema strasnijih od vas a kad je trebalo poloziti zivote za BiH vi ste uredno sirili istinu o ratu po Saudijskoj Arabiji slino sto vama i dolici. :) A kad je trebalo razbiti Delije kod Bristola netom prije rata sa cetnickim simbolima nesto se ne sjecam dze ste bili zna se da su ih Manijaci nasopali bas kao sto smo i vas jednom rastjerali ispred robne kuce. Xaxaxxa....I ti kao meni poslo pp? Kako ti nema komentara na clanku poglavico? :) Dok ste zderali virsle i pastete nigdje vas nije bilo, nego sad kako je doso ovaj misozder nesto ste se napuhali, :) a lahko je tudzim po glogu udarat, no nema veze zvacu te da se smijemo kad GROHNETE ko i svi privatnici u doba korone....prrrrrr....Haug slomljena strijelo....lmao
BlueBoys
Xaxaxa....Reci cu te uciteljici jel to? A bolje bi ti bilo da ne mlatis gluposti napusena poglavico....:)
BlueBoys
VAZI indijanac....xaxaxxa
Fareus1921
Stevanović još jednom pokazo da nije za fudbala
Hakkinen
Naprijed ROĐENIIIIIIIIIIII
user1597849779
starmac
Tako je ROĐENI.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.