Velež izjednačio protiv Željezničara

Ovčina pogodio za 2:2

Velež izjednačio protiv Željezničara

Endin Čaušević

Fudbaleri Veleža igraju na svom terenu protiv Željezničara utakmicu 30. kola Premijer lige BiH.

Velež je odlično otvorio utakmicu i poveo već u 15. minuti kada je pogodak za 1:0 postigao Georgijević.

Međutim, Željezničar je uspio da devet minuta kasnije izjednači na 1:1. Milićević je šutirao iz slobodnjaka, lopta pogađa Vehabovića i završava u mreži domaćih.

U 37. minuti Plavi dolaze do potpunog preokreta. Ovaj put u kaznenom prostoru Veleža najbolje se snašao Juričić i pogodio je glavom za 2:1.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ipak, Velež je uspio u drugom poluvremenu da stigne do izjednačenja.

Domaći su na 2:2 poravnali u 77. minuti. Ovčina se nakon kornera "ušunjao" na prvu stativu i lukavo pogodio mrežu gostiju iz Sarajeva za novo poravnanje rezultata.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SamoVelezMostar
ok
3 0
Zaccheroni
Samo da zapalim cigaru
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi