14

Komentari (14)

87618
Zrinjski je u BiH sto je Dinamo u HR ili Zvezda u SRB. to je trenutna realnost , a ovi sto pisu o savezu i sudijama , to je ko ono; njih dvojica a ja i babo sami ....a babo jos nije ruco , smijesni ispadate , i ostavite rat i politiku po starani , ovo je sport.
Samo je Allah ili Bog moćan, a ova židovska plastika je prkno u svom kamenjaru. Kako je biti "najbolji" u državi koju ne priznaješ i pljuješ?
Drakula
Mocan je vjernica Allah. Ima narodu koji se vode kao muslimani a ne zanima ih to kao i druge religije i opredeljenja.
umzm12123
Velik si Zrinjski
StarMoVe
Nije 93 hqjvanu! Dobro onda smo ispalili pokoji sto smo imali za razliku od njih koji su imali svega pa i Hrvatske vojske ko zna koliko..
Antikomunjara
sasvim je løogicno da j Zrinjski lahko pobjedio sastav Velza koji-tacno-vise nikada nece igrati zajedno.Beus je odradiop svoje sa Bilbijom sucem koji je sudio prosu Velezovu tekmu, kada je CILJANO davao kartone igracima Veleza, da bi(po ko zna koji puit) oblaksao posao svome Zrinjskom.Kolikog od je TUMOR saveza Vice Zeljkovic,toliko je i Beus, kadar HDZ i UO Zrinjskog.Od kako je on tamo, nema penala protiv Zrinjskog i mada igraju daleko najostriji nogomet u ligi, skoro nikada nisu kartonirani.Igraju preostro a kartona nema.Dok se igracima Veleza daje karton cak i akda ne dodirnu suparnickog igraca.POSEBNO pred dvije utakmice-protiv Bprca i Zrinjskog.Njima uz bok idu i ovi NiPovci u savezu.Pametnom dosta. Sinoc je Zrinjski tako lahko doalzio u sansu, da je to nemoguce.Prsesu i Blagojevicu se treba stvarno ZAHVALITI za sve sto su dali Velezu i skunti ih sa platne liste Rodjenih.Zrinjski je sinoc bio bolji bas u tom segmentu-sredina terena-gdje Velez nije imao NIJEDNOG standardnog igraca u vezi.Tu lezi cinjenica u onaklo losoj igri jer cim enma sredine terena, poraz je neminovan, eto suparnika u 16....
umzm12123
Placi komunjaro,i kad vas nabijemo ne valja opet do nekog drugog,iduci put cemo malo blaze...
prvak1905
mido1921
Pa što tebi ne pomogne tvoja SDA? Imaš u savezu Durića i Čolpu SDA kadar. Imaš sudije Kazlagića i Topalovića SDA kadar pa nek te poguraju.
Antikomunjara
UMZM12123-Cuj kopile fasisticko.Ja sam ANTIKOMUNJARA ako ne znas citat seljacino. Ti, ovo kopile ISPOD STO SE vabi NA pRAZINA I OVO NOVOPRIJAVLJENO KOPILE-"prvak1905"-SA FASISTIMA NEMA PRICE.mOGU SE SUPAT DO UJUTRO SA DRUGIM MOMCIMA KOJI NAVIJAJU ZA zRINJSKI(LICNI IZBOR SVAKOGA), SA pLEMICEM I OSTALIMA, NECU SE LJUTITI VEC SE SAMO NASMIJATI KADA SE NESTO NAPISE ALI OD KOMENTARA vas trojice kopiladi MI SE FAKAT DIZE KOSA NA GLAVI.vI NISTE U STANJU KOMENTARISATI NITI REPLICIRATI BEZ UVREDA I SOVANJA. zATO VAS I OSLOVLJAVAM ovako.Drugo i bolje ni zasluzili niste.Mislim da je to ipak kucni odgoj, vjerovatno vam u kucama pricaju" o turcima".Ostalima se izvinjavam na vokabularu a i na velikim slovima.Tek primjetih.
Antikomunjara
Mido,komunjaro stara:)Nijedan nije SDA kadar!Posebno ne ovi Krajisnici.Oni su ti Osmorka/devetorka/jedanaestorka ili kako li vec, sve zavisi kako ih kifla Konakovic poreda.Nastavnik fizickog koji hoda naoruzan Sarajevom jer se lik boji"reakcije ljudi"!?Znaci on bi i pucao na neistimisljenika. Uostalom, on se sprema konvertirati na pravoslavlje kao i svastikica mu, tako da me ne cude njegovi potezi.Pored toga-apolitican sam:)
Prazina
....a tekst je još "bolji". Uglavnom se bave problemima Vehleža i što su nemoćni nasuprot tamo nekom Zrinjskom. Novinaru, kad drugi puta pišeš takav neki tekst onda ravnomjerno rasporediš tekst za obje strane, baviš se s obje strane jednako i pišeš o prednostima i manama obje strane isto jednako.
Mostarac94
Kad i na bljesku i herc info budu pisali podjednako onda ce i ovaj portal tako pisat, malo svoju avliju pogledaj komsija
Mostarac94
Joj naslova, kako bez ispaljenog metka kad je zabijen gol hahaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.