11

Komentari (11)

VelikiMislilac
Nema potrebe da nas poredite sa izmisljenim, umjetnim klubovima, politickim projektima, hšzsksz nesto to, nema potrebe
Fourteenwords
Pa ne moze vas se ni poredit,kad ste vi uglavnom u borbi za ostanak,a Zrinjski u borbi za 1. mjesto...
user1613424508
Borac, Sarajevo i VELEZ igrali u evropskim takmicenjima od uvijek a ovi vjstatacki izmisljeni politicki igrace opet dje su i naucili i uvijek bili opstinske i lige. Jos Celik, sloboda leotar da zaigraju gdje treba
VelikiMislilac
Marino Bogdane jesi li to ti?
Mahatma.Barbie
Jel mogu igrati kvalifikacije za konferencijsku ligu Pod Bijelim Brijegom? Ipak je to kako kažu kamenjari gradski stadion. Može ga koristiti ko hoće.
VelikiMislilac
Sta je pisac htio da kaze? Hoces da kazes da ne poznajes situaciju u Mostaru?
konjnakvadrat
Od onake alianz arene da igraju na onom krsu od stadiona
Pa bolji je njihov novi stadion u Vrapčićima nego ova starudija i ruglo pod B.Brijegom.Jesi li ti svjestan da je Zrinjski već drugo pretkolo Europe igrao u Širokom zbog neuvjetnih WC-a!?Taj stadion je samo prošlost,zreo da se potpuno sruši i nanovo red po red grade tribine.Naravno bez atletske staze.Prije će biti da su bolji uvjeti za Europu sada na novom stadionu u Vrapčićima nego pod B.Brijegom.U kojem prošlom vremenu ti živiš?
konjnakvadrat
Sredit ce Vaha licencu
Mahatma.Barbie
@Humac Ja bi to namjerno uradio da provociram kamenjare. Prvo što ne igraju evropska takmicenja, drugo da se utakmica igra na Velezovom starom stadionu.
AndrejUdovicic
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.