7

Komentari (7)

Isti vrag ima i nosioca fuser ekipa koliko hoces
user1676717906
rodjak
slabo su "Hajvani" (navijaci Jezera") navijali pa su zato izgubili ;)) ,cuj dali sebi ime "Hajvani" ahahaha ,koji hajvani braco mila sto bi Izet reko ;)
Ibrahimbeg
Ovakvim izvještajima se Velež ponižaje, svi ovi klubovi konferencijske lige su istih kvaliteta.Zato se treba pripremiti dobro, koje linije treba pojačati pojačati i to je to. Nisu ovo ekipe velikih timova pa koja god dođe može se igrati i pobjediti.Ni jedna ekipa nije u rangu Aeka, pa i Aek se pobjedi i to u Atini. To je kada se igra svim srcem tako i ove godina neka ti klubovi strahuju od Veleža. Ovi novinari pretvoriše Velež u neku niže razrednu ekipu. Velež samo ako bude igrao kako zna sve će ove ekipe biti pobjeđene. S r. e. t n o V. e. l. E. ž !
velez mo
Slucajno sam gledao drugo poluvrjeme Bratstvo iz Gracanice je Real za ovu Buducnost i neko Jezero smjesna Crnogorska liga
velez mo
Kakve veze jesi li nosioc ili nisi u prvom pretkolu,imamo kvalitetu da dobijemo i nosioce i nenosioce kakvi snovi hahahaha,sve tarabe ekipe.Klaf ce ovo prepišati
Neretva76
Poserem ti se na diplomu novinaru,i tebi i onome ko to je dao!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.