Veličanstven oproštaj Torresa od Atletica
Foto: EPA

Otišao je El Nino

Veličanstven oproštaj Torresa od Atletica

Midhat Šljivak

Fernando Torres imao je večeras veličanstven oproštaj od dresa madridskog Atletica.

Jorgandžije su u posljednjem meču sezone remizirale na domaćem terenu protiv Eibara (2:2), a Torres je postigao oba gola za svoj tim.

Eibar je poveo u 35. minuti preko Kikea, ali sedam minuta kasnije El Nino pogađa za 1:1.

Torres je u 60. minuti postigao gol za 2:1, da bi zatim Lucas dobio crveni karton i ostavio je Atletico na cjedilu. Iskoristili su to gosti i preko Pene su u 70. minuti došli do boda.

Legendarni napadač se tako na zaista sjajan način oprostio od Atletica, a uskoro će biti poznato gdje će nastaviti karijeru.

Naravno, navijači domaćeg tima su mu uljepšali zadnji meč u voljenom timu i na tribinama Wanda Metropolitana je dobio veliku zahvalnicu.

La Liga, 38. kolo:

Atletico - Eibar 2:2

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi