Velika čast za Milorada Mažića

Sudit će derbi četvrtfinala SP-a

Velika čast za Milorada Mažića

Srbijanskom sucu Miloradu Mažiću ukazana je velika čast na Svjetskom prvenstvu.

Mažić proteklih sedmica proživljava sigurno najljepše dane u karijeri, a nakon što je sudio finale Lige prvaka između Real Madrida i Liverpoola, na red je stigla i utakmica Svjetskog prvenstva gdje je sudio Meksiku i Južnoj Koreji.

Sada mu je ukazana također velika čast jer će suditi četvrtfinale Mundijala, odnosno utakmicu koju su mnogi prozvali finalom prije finala, Belgija-Brazil.

Podsjetimo, taj susret je na rasporedu u petak navečer od 20.00 sati na stadinu Kazan Arena u Kazanu.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Osim nabrojanih, Mažić je sudio i utakmicu Senegal-Kolumbija i sigurno da je zadovoljio čelnike FIFA-e koji su mu ponovo ukazali povjerenje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi