6

Komentari (6)

rodjak
ne znam ko prima igdje ove kradljivce stadiona ,kupili sebi kopacke i dresove i poceli se takmiciti.Nek prvo sebi naprave stadion pa kad budu imali nekih znacajnijih rezultata nek ih primaju gdje god hoce.Cuj velika cetvorka,mama mia :P
magistar
Zrinjski nema stadion, em je spor u Mostaru oko toga, em je generalno stadion krš krševa, a i sa navijačima se kuburi, skupi se nešto na 2-3 ligaške utakmice i u Evropi, ostalo je nula. Široki nema navijače, a uskoro ni rezultate. Željo i Sarajevo ne mogu pobijediti nikog u Evropi ali spadaju u velike za naše uslove. Ne bih govorio o velikoj četvorci.
Danko77
Trenutno najbolje rangirani klub iz bih je Zrinjski iapred svih u BIH a ostavio je iza sebe Olimpiju, Domzale Sturm Graz, Ostrende, Atwerpen itd... Ne branim Zrinjski ali de malo cinjenice zasto je Zrinjski tamo.
zazamir
ja četvorke i kurca
rimke
najbolje sto imamo, ko je tebi kriv sto navijas za klub sto nigdje neucestvuje
bk123
Bolje nemamao..mada je i ova četvorka posebno polovina te četvorke mnogima trn u oku...al ti što tako gledaju ne vide dalje od nosa od svog jala i svog jada..A da bogdom imamo veliku desetorku ali...treba radit...što reče onaj deda VJEZBAJ TE PIZDA VAM MATERINA
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.