Velika drama u Londonu, igrač Fulhama će dugo vremena biti predmet ismijavanja

Pokušao panenku u 96. minuti

Velika drama u Londonu, igrač Fulhama će dugo vremena biti predmet ismijavanja

E. Škorić

West Ham je u malom londonskom derbiju savladao Fulham s 1:0 u meču osmog kola engleske Premier lige.

Utakmica poprilično dinamična, 60 minuta u velikom tempu, kasnije se sve svodilo na napade West Hama, koji je uz malo sreće došao do velike pobjede.

Igrala se 91. minuta kada je Souček zabio gol na dodavanje Benrahme. Bila je to prva od četiri minute nadoknade i tek početak velike drame koja će se odviti pred golom West Hama.

Brenrahma, asistent kod prvog gola, radi nevjerovatnu glupost, skrivio je penal i praktično Fulhamu poklonio priliku da osvoji bod.

A onda je loptu u ruke uzeo Lookman, želio izvesti panenku, pa se osramotio za sva vremena.

Ostalo je tako 1:0 i West Ham s 11 bodova ide na 11. mjesto, a Fulham ostaje na mršava četiri boda i vrlo je moguće da će nakon što se kompletira kolo pasti u opasnu zonu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Lookman će, budite sigurni u to, dugo vremena biti predmet ismijavanja u Engleskoj, ali i šire.

Top Komentari

user1583752673
Gledao sam utakmicu i sad ne vjerujem sta je covjek uradio. Igras u ekipi koja se bori za opstanak i pucas panenku ccc
11 0
ek76
To se radi kad vodis 2:0 ili vise a ne borba za opstanak kod 0:1 i zadnja minuta... sta je sebi umislio da je... zasluzio je jedan dobar samar u svlacionici...
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi