Propala velika šansa za Čelik

Velika greška Kostića i još veći promašaj Smrike

Čelik i Sloboda u ovim trenucima igraju meč 17. kola Premijer lige, a desetak minuta prije kraja prvog poluvremena rezultat je i dalje 0:0.

Najveću priliku na utakmici imali su domaći fudbaleri u 25. minuti.

Stoper Slobode Ivan Kostić je napravio veliku grešku i uposlio Jasmina Smriku, koji je imao mnogo vremena da se dobro namjesti i savlada golmana Tuzlaka.

Umjesto da pošalje loptu u mrežu, Smriko je traljavim udarcem poslao loptu pored gola i tako upropastio iznenadnu šansu za Čelik.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi