Velika senzacija Kosova protiv Danske!

Izvukli remi u Prištini

Velika senzacija Kosova protiv Danske!

E. Čaušević

Reprezentacija Kosova priredila je veliko iznenađenje jer je u prijateljskom meču remizirala protiv Danske (2:2).

Kosovo i Danska odigrali su odličnu utakmicu večeras u Prištini, a navijači su uspjeli vidjeti čak četiri gola. Sigurno da je veliki uspjeh što je Kosovo ostalo neporaženo jer je meč na kraju završen rezultatom 2:2.

Domaći su odlično igrali u prvom poluvremenu i uspjeli da dođu do vodstva u 42. minuti kada je Rrahmani savladao Schmeichela za 1:0 i veliko slavlje domaćih navijača.

Ipak, Danska je poravnala u 63. minuti kada je Eriksen pogodio iz penala, no samo tri minuta kasnije Kosovo je ponovo povelo. Ovaj put strijelac je bio Celina za 2:1.

No, Danska je potpunu senzaciju uspjela da spriječi u sudijskoj nadoknadi kada je u 91. minuti utakmice Hojbjerg pogodio za konačnih 2:2.

Top Komentari

dobojan90
Kosovo republik!!!
11 1
Benjamingst
Srce Srbije Kosovo nezavisna drzava
8 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi