Velikan ne odustaje od njega: Edin Višća čeka transfer

Želi promijeniti sredinu

Velikan ne odustaje od njega: Edin Višća čeka transfer

M. Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Višća (30) pokazuje veliki interes za promjenom sredine.

Iako je sa Bašakšehirom osvojio titulu prvaka Turske, prvu u historiji kluba, Višća se malo i zasitio nakon devet godina i neće biti nikakvo iznenađenje ako promijeni klub u narednim danima.

Ogroman interes za 30-godišnjeg bh. fudbalera pokazuje Fenerbahče. Sportski direktor Emre Belezoglu radi sve kako bi angažovao Višću i navodno je spremna nova ponuda.

Prethodno je Fener nudio dvojicu fudbalera u zamjenu za reprezentativca BiH. Ipak, rukovodstvo Bašakšehira je to odbilo, te su Višću spremni pustiti za novac.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Istanbulski velikan dobit je svjež novac za potencijalni transfer. Prodat će Vedata Muriqija i potom će poslati ponudu za Višću.

Odmah po prodaji Muriqija krenut će se u angažman Višće i vidjet ćemo hoće li zaista bh. fudbaler završiti u plavo-žutom dresu.

Top Komentari

Adnanos
Nece u Fener milion posto
3 0
Beclija90
Ne idi nidgje... to ti je vrh
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi