Velikan sprema ponudu za Bajića

Tvrde turski mediji

Velikan sprema ponudu za Bajića

Brojni turski mediji prenijeli su danas informaciju da je Galatasaray 'bacio oko' na Riada Bajića. 

Nekadašnji napadač Željezničara ove sezone briljira u dresu Konyaspora i trenutno je prvi strijelac turske Superlige sa osam postignutih golova, a to navodno nije promaklo ni tamošnjem velikanu Galatasarayu.

Čelnici Galatasaraya će navodno tokom zimske pauze održati pregovore sa Konyasporom po pitanju Bajićevog transfera, a navodno su za dovođenje spremni ponuditi norveškog fudbalera Martina Linnesa i dva miliona eura. 

Koliko u ovim glasinama ima istine, pokazat će vrijeme, ali je jasno da se Bajić neće dugo zadržati u Konyasporu ukoliko nastavi ovako.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi