Okršaji s Riverom su ukleti za Gaga: Veznjak Boce otkrio zašto je izašao s terena

Tri iste povrede protiv Rivera

Okršaji s Riverom su ukleti za Gaga: Veznjak Boce otkrio zašto je izašao s terena

Endin Čaušević

Iskusni argentinski fudbaler Fernando Gago sinoć je zbog povrede morao izaći na meču Rivera i Boce zbog čega je njegova ekipa ostala sa devet igrača.

Boca je u prvom produžetku ostala s igračem manje nakon što je Barrios dobio crveni karton, no to nije bio kraj lošim vijestima za ovaj tim. Nakon što je River poveo sa 2:1 ekipa Boce ostala je sa samo devet igrača na terenu jer je zbog povrede izašao Gago, a trener ovog tima nije imao pravo na izmjenu.

Nekadašnji igrač Real Madrida na teren je ušao u 89. minuti i odigrao je svega dvadesetak minuta. Kod jednog napada Rivera ostao je ležati na terenu, a nakon toga uputio se prema svlačionici jer nije bio u mogućnosti da nastavi meč.

Nevjerovatno da je Gago već treći put zadobio istu povredu upravo protiv Rivera. Nakon meča nije bio previše raspoložen za izjave i samo je kratko otkrio novinarima zašto je ranije izašao s teren.a

"Otišla mi je Ahilova tetiva", promumljao je Gago i uputio se prema autobusu svog tima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi