Velike promjene na novom dresu Real Madrida
Foto - EPA

Neočekivan potez

Velike promjene na novom dresu Real Madrida

Midhat Šljivak

Madridski Real imat će itekako zanimljive dresove u narednoj sezoni.

Prvi dres Kraljeva pretrpio je određene promjene, pa će tako pored poznate bijele boje na njoj biti ružičasto-crni dodaci.

FootyHeadlines je kao i uvijek, prvi došao do izgleda novih dresova Reala, a mnogi tvrde da su elementi inspirisani popularnom serijom Tiger King.

Navijači na društvenim mrežama nisu previše oduševljeni modnim dodacima na dresu. Smatraju de je Adidas morao napraviti bolji dres, no ima i onih kojim se dizajn dopada.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovo će biti drugi put u historiji da će dres Reala imati nijanse ružičaste boje. Prethodno su u sezoni 2014/2015 ružičaste dresove imali kao gostujući varijantu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi