Velike promjene u prvih 11: Prosinečki objavio sastav za Lihtenštajn

Za kraj kvalifikacija

Velike promjene u prvih 11: Prosinečki objavio sastav za Lihtenštajn

E. Škorić

Utakmica Lihtenštajn - BiH nema pretjeran rezultatski značaj, pa je selektor našeg tima Robert Prosinečki odlučio da napravi neke promjene.

Zmajevi će se okrenuti baražu i to će biti jedina šansa da se domognemo Evropskog prvenstva naredne godine, a još nije sigurno hoće li Robi ostati i nakon večerašnjeg meča.

U svakom slučaju, on se za meč s Lihtenštajnom odlučio za sljedeći sastav:

Pirić, Ćivić, Bičakčić, Duljević, Hajradinović, Ar. Hodžić, Mihojević, Memišević, Sarić, Hajrović, Jajalo.

Top Komentari

Dena33
Nikako nebi valjalo da se plasiramo na Euro. To je punjenje kase i produzetak kradje Begica , Prolica i ostalih svinja, putujuci besplatno po svijetu i nista ne radeci za dobrobit lige i reprezentacije.
17 2
Cibre
Strasno kakva nam je repka, sve sami anonimusi, imam osjecaj ko da igra Moldavija i Lihtenstajn.Prebolio sam golove koje primamo u zadnjim minutama, pa prcke, pa nam fali jedan gol, baraze, al ovo necu nikada da smo postali fakat looosa repka.
15 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi