Kapiten Lihtenštajna poručuje: "Ne trebamo se kriti od Bosne"

Buchel se nada bodovima

Kapiten Lihtenštajna poručuje: "Ne trebamo se kriti od Bosne"

A. Čaušević

Bosna i Hercegovina večeras od 20:45 igra svoj posljednji meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. 

Zmajevi će na Rheinpark stadionu gostovati najlošijoj selekciji kvalifikacione grupe J, reprezentaciji Lihtenštajna.

Robert Prosinečki zbog povrede na raspolaganju neće imati najjači sastava, dok je najavio i da će priliku dobiti igrači s manjom minutažom.

Kapiten Lihtenštajna Martin Büchel je pred večerašnji duel poručio da se on i saigrači ne trebaju kriti od Zmajeva.

"Ne trebamo se kriti od Bosne. To je pokazala prva utakmica. I oni nam ne dolaze maksimalno motivisani", kazao je Büchel.

Na Bilinom polju Bosna i Hercegovina je pobijedila Lihtenštajn sa 5:0 s tim da su četiri gola postignuta u posljednjih desetak minuta.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Želimo odigrati dobru utakmicu pred našim navijačima. Nakon svega nisamo odigrali lošu utakmicu u kvalifikacijama, iako 0:5 iz prve utakmice izgleda brutalno. Na kraju kvalifikacija želimo osvojiti bodove", poručio je 28-godišnji veznjak Nicolas Hasler.

U dosadašnjih devet susreta kvalifikacija Lihtenštajn je skupio dva boda odigravši neriješeno protiv Grčke i Armenije. U oba navrata je bilo 1:1.

Top Komentari

Benjamingst
Hehehe bravo udri po ti jadnicima. Puno su sinoc jeli kolaca I kafa ispili...
0 0
pipun
da imam love za bacat opalio bi 50 KM na vas... Begicu gjnido pogledaj sta si doceko da nas i Lihtenstajn prca.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi