32

Komentari (32)

izvoristine
Ko kritikuje trenera iz politickih razloga komentar ce biti izbrisan
Juve88
Bem ti belaj, pa ljudi iz regionalni liga eeee jbt regionalni a naše zvijezde nemogu im ništa jbt luk
balunv
Bolje bi prošli da Braco Vrbanjušu doveo da igra umjesto ovih samozvanih zvjezdica
nije.suplja
Mrs vise strategu!
Rus
Samo Hajrovic, Hodzic I Bicakcic imaju mjesta u Zelji, Sarajevu, Zrinjskom. Ovi ostali mogu samo u Mladost Doboj-Kakanj ili Zvjezdu 09
Keno
tanak je hodzic za ahmetovica
dragonBH
jedino hodzic i vrijedi, trudi se momak i opasan je i valjalo bi da se vratimo u susicevu 4-4-2 da on sa dzekom igra kao sto je ibisevic..
m1rnes
uaaaaaa puuu mamu vam ybem
Juve88
Raznesose nas ovi poštar kao penziju a hahaha hajmo Bosno ooo
Darkwood
Da mi je neko prije godinu dana reko propuštas dvije tekme reprezentacije jer ćeš gledati neki film ili neku drugu tekmu, proglasio bi ga za ludnice i otjerao ga u onu stvar, ali ipak sam i to doživio. U petak protiv Italije odgledao kvalitetan film the Laundromat a sad gledam Irsku. Begicu goni se sa onim žumancetom u 100 pm, ****o jedno.
gromovnik2
Ajmo Bosno, Bosno, Bosno, ajmo Hercegovinoooo :D
Hix
Saric mora igrat i kad igra zenski b tim u-15 ... koliko ga gura mozda koncano napravi transfer u neku malo jacu ligu npr japansku ili tako nesto
Rodjeni1985
Samo sebe spasio....
BJB1
Koba84
Sto ne stavis Hotica od prve krele jedan. Branio sam te picko zuta.
Barbarez9
Koji program ?
rajvosa46
Mowzilla
Nova BH ako mislis na prijenos
Barbarez9
Salanovic je Ronaldo za ove Nase ...
adaStolac
Dabogda se neplasirali, ako ce posljedica toga biti čistka u savezu! Zelimo bivse fudbalere u savezu koji ce izabrati novog selektora. Barbarez, Misimovic, Sliskovic...
adoado
Iskreni receno ohladi li ste svima. Al nejmamo druge drzave od bosne i hercegovine, take ste srece da ipak vas natod voli, al iskreno receno niste zasluzili. Nadam se pobjedi i ako tekmu necu gledat.
Cibre
Strasno kakva nam je repka, sve sami anonimusi, imam osjecaj ko da igra Moldavija i Lihtenstajn.Prebolio sam golove koje primamo u zadnjim minutama, pa prcke, pa nam fali jedan gol, baraze, al ovo necu nikada da smo postali fakat looosa repka.
AjdinVL
Dulja 2 gola, Hodzic dva gola i Hajradinovic jedan. Konacan rezultat 0:5. Zivi bili pa vidjeli :P
@rm1n
AjdinVL
Računaj da Hajradinovića nisam napisao hahaha. Kod njega svaka na tribine.
Dena33
Nikako nebi valjalo da se plasiramo na Euro. To je punjenje kase i produzetak kradje Begica , Prolica i ostalih svinja, putujuci besplatno po svijetu i nista ne radeci za dobrobit lige i reprezentacije.
Rajvosa2019
Utakmica nema ama bas nikakvo znacenje , odigrati je sa B postavom i nije bas ok - slazem se da treba dati ovome i onom priliku ali citav tim promjeniti je glupost i govori sve o Robertu kao treneru i selektoru/ mozda se proda ovaj ili onaj / zaboravio Robi da se futbal igra radi publike i da dosta navijaca zeli da vidi A sastav// potezi jednog ocajnika koji nema pojma
robina_do_tokia
**** li te saric u guzicu sta ga visr guras veze s vezom nema
Benjamingst
Lihtensajd po imenima je mozda malo slaboj. Kolaci su legli sad setanje po terenu.
travnjak
i ovi ce odigrati bolje nego oni u Zenici protiv Lihtenstajna 100%
jasmin1989
Necemo dobit 100%.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.