Velike promjene u Španiji, nekoliko ih je spremio i Prosinečki
Prema najavama, neće biti Pjanića i Vranješa, a zamijenit će ih Gojak i Nastić, no moguće da će Prosinečki za večeras spremiti još neku promjenu

Najavljeni sastavi

Velike promjene u Španiji, nekoliko ih je spremio i Prosinečki

Edmir Škorić

Naravno da je nemoguće već sada znati sastave za večerašnji meč Španije i BiH, ali mediji u Španiji donose popis igrača koji bi večeras trebali da zaigraju od prve minute.

Susret je prijateljskog karaktera i za očekivati je određene promjene, a kako sada stvari stoje, bit će ih na obje strane.

Luis Enrique ne može da računa na Sergija Ramosa, a Robert Prosinečki na Miralema Pjanića i Ognjena Vranješa.

U timu Španije se i pored svih kritika na golu očekuje De Gea, bekovi će biti Gaya i Jonny, a stoperski tandem Hermoso - Azpilicueta.

U veznom redu bi trebali da zaigrjau Saul Niguez, Rodri i Fronal,s a u napadu Asensio, Morata i Milanov krilni igrač Suso. Na klupi će biti golmani Kepa i Pau Lopez, Llorente, Inigo, Busquets, Ceballos, Rodrigo, Aspas, Sergi Roberto, Isco i Brais.

Što se Zmajeva tiče, prema tim najavama, u sastavu će od prve minute igrati: Šehić, Šunjić, Zukanović, Nastić, Ćivić, Gojak, Sarić, Bešić,
Duljević, Višća i Džeko.

S klupe će šansu čekati Pirić, Kjosevski, Bičakčić, Cimirot, Krunić, Prcić, Milošević, Kodro, Bajić i Demirović.

Top Komentari

Keno
Al ce nas ovi naguziti slatko al dobro jebes ga
8 54
DamirT
Zasto je Bicakcic stalno na klupi
30 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi