Veliki broj skauta večeras u Frankfurtu

Pod povećalom Džeko, Pjanić i Ibričić

Veliki broj skauta večeras u Frankfurtu

Svoje prisustvo na večerašnjoj prijateljskoj utakmici najavio je veliki broj skauta raznih evropskih klubova, koji među Nijemcima i Zmajevima traže potencijalna pojačanja.

Tako će, između ostalih, večeras na Commerzbank Areni prijateljsku utakmicu između Elfa i Zmajeva posmatrati skauti Manchester Uniteda, Chelsea, Barcelone, Valencije, Intera, Milana, Manchester Citya, Fiorentine, Real Madrida, Atletico Madrida, Arsenala, Ajaxa i Paris St. Germaina.

Navodno su skauti Chelsea dobili posebno uputstvo prema kojem trebaju pažnju obratiti na Miralema Pjanića, dok bi predstavnici Fiorentine trebali zabilježiti sve odlike u igri Senijada Ibričića.

Od ranije je poznato kako Manchester City želi dovesti Džeku, pa će sigurno naš napadač biti pod budnim okom predstavnika ovog kluba večeras u Frankfurtu, a navodno je City zainteresovan za još jednog reprezentativca Bosne i Hercegovine, ali u ovom trenutku se ne zna i njegovo ime.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.