Veliki igrač velikog srca

Edin Džeko ispunio obećanje iz djetinjstva

Veliki igrač velikog srca

Osim što redovno trese mreže protivničkih golmana i time potvrđuje kako je veliki igrač, Edin Džeko nebrojeno puta je pokazao da je i veliki čovjek.

Kada je Edin bio dijete, jedan sarajevski taksista ga je redovno vozio na treninge na Grbavicu, a tada mali Džeko je svom taksisti obećao da će mu kupiti novi automobil "kada poraste i zaigra u velikom klubu".

Obećano-ispunjeno! Naš je reprezentativac prilikom svoje posljednje posjete Sarajevu pronašao svog taksistu iz djetinjstva, odveo ga u auto salon i kupio mu novu Škodu Octaviu, vrijednu 40.000 KM.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.