Veliki interes navijača za meč protiv Estonije

Ulaznice se mogu nabaviti u poslovnicama Centrotoursa

Veliki interes navijača za meč protiv Estonije

M. Šljivak

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u utorak 6. septembra igra prvi meč kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv selekcije Estonije.

Meč se igra u Zenici na stadionu Bilino polje, a domaće utakmice naše selekcije kao i uvijek privlače veliku pažnju.

Interes za ulaznicama je ogroman. Za sada je prodato više od 50 procenata karata koje idu preko kompanije Cantrotours, a ulaznice se mogu nabaviti na 25 prodajnih mjesta širom Bosne i Hercegovine.

Zbog velikog interesovanja, posebno u Tešnju i Kaknju, te su tamo poslane dodatne ulaznice, a vjerovatno će dodatan broj karata biti dostavljene i na prodajna mjesta u Unsko-Sanski kanton.

Prodaja karata ide bez ikakvih problema i bez gužbe i čekanja, pa su navijači konačno došli na svoje.

Cijene ulaznica za ovaj meč su sljedeće.

Tribina Zapad 40KM

Tribina Istok 30KM

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Tribina Jug 20KM

Tribina Sjever 20KM.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi