Veliki jubilej Messija protiv Valencije

Argentinac postigao 500. gol u karijeri

Veliki jubilej Messija protiv Valencije

Endin Čaušević

Ekipa Barcelone večeras je na svom stadionu ubjedljivo savladala Valenciju sa 7:0 u okviru polufinala Kupa kralja.

Barcelona je još jednom demonstrirala svu svoju snagu, a žrtva je bila Valencija. Četiri gola u večerašnjoj utakmici postigao je sjajni Luis Suarez, dok je tri dodao Lionel Messi.

Messi je večeras u centru pažnje jer je došao do cifre od 500 postignutih golova u svojoj karijeri. Argentinac tek ima 28 godina i još jednom je oduševio svjetsku fudbalsku javnost.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Najbolji igrač svijeta u dresu Barcelone postigao je 435 golova, za seniorski tim Argentine dao je 49 golova, dok je u mlađim kateorijama selekcije Gaučosa dao 16 golova. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti