Veliki jubilej za Tonija Šunjića u Rusiji

Odigrao 100. meč u Premier ligi

Veliki jubilej za Tonija Šunjića u Rusiji

E. Čaušević

Dinamo iz Moskve jučer je pobijedio na gostovanju kod ekipe Akhmata sa 3:2, a veliki jubilej obilježio je bh. reprezentativac Toni Šunjić.

Moskovski Dinamo bori se za mjesto koje naredne sezone vodi u Evropu i uspjeli su ostvariti pobjedu u gostima protiv Akhmata koji je trenutno posljednji na tabeli ruske Premier lige.

Svih 90 minuta u gostujućem klubu odigrao je bh. defanzivac Šunjić koji je jučer proslavio veliki jubilej.

Naime, za Šunjića je ovo bila 100. utakmica u ruskoj Premier ligi i to je zaista veliko postignuće. Šunjić je u Dinamo stigao na ljeto 2017. godine iz Stuttgarta, a pored ovog tima u Rusiji je igrao još za Kuban iz Krasnodara.

View this post on Instagram

Happy to play my 100-th game in Rpl and to win vs Ahmat yesterday Всех с победой!

A post shared by toni sunjic (@sunkicaa) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi