Veliki preokret Podrinja, sigurne pobjede Kozare i Tekstilca

8. kolo Prve lige RS

Veliki preokret Podrinja, sigurne pobjede Kozare i Tekstilca

S. Mlaćo

Danas je odigrano pet susreta 8. kola Prve lige Republike Srpske, a na čak četiri slavili su domaći timovi. 

Željezničar je u Banja Luci savladao Sutjesku 2:1. Sve zanimljivo u ovom meču viđeno je u prvom poluvremenu. Domaći su poveli već u četvrtoj minuti pogotkom Bojana Markovića, a gosti su izjednačili u 32. preko Marka Ivanovića.

Pobjedu Željezničaru drugim pogotkom u 40. minuti donosi Bojan Marković.

Kozara se vratila na pobjednički put protiv Drine. Izabranici Vuleta Trivunovića slavili su 2:0 pogocima Milovana Novakovića i Aleksandra Kondića.

Tekstilac je svoje kvalitete pokazao potiv Slobode Mrkonjić Grad. Izabranici Igor Jankovića slavili su 3:1. Pogađali su za domaće Igor Susaković, Dragan Jolović i Ozren Perić. Konačnih 3:1 postavio je u 72. minuti Miloš Crnomarković.

Pet pogodaka viđeno je u duelu Podrinja i Slavije. Gosti su vodili 2:0 pogocima Igora Radovanovića i Stefan Arbinja, a preokret je sa dva pogotka kreirao Dragan Došlo i jednim pogotkom Vanja Zekić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Rudar i Alfa Modriča su podijelili bodove (1:1). Gosti su poveli pogotkom Neđe Šuke u 44. minuti, a u prvoj minuti sudijske nadoknade prvog poluvremena izjednačio je sa 11 metara mladi Stefan Gavranović. Bio je to i konačan rezultat prvog poluvremena.

Sutra se u derbiju kola sastaju Borac i Sloga G.Crnjelovo.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi