Veliki preokret u nekoliko sati: Suarez, ipak, raskinuo s Barcom, dogovorio sve i s novim klubom!

Burno jutro u Španiji

Veliki preokret u nekoliko sati: Suarez, ipak, raskinuo s Barcom, dogovorio sve i s novim klubom!

A. Čaušević

Veliki preokret u svega nekoliko sati po pitanju budućnosti Luisa Suareza!

Prvo su neki mediji u Španiji ojavili vijest da je Suarez odbio ponudu Barcelone od sedam miliona eura za prijevremeni raskid, a sada je stigla nagla promjena.

Naime, katalonski radio RAC 1 izvjšetva da je Urugvajac već raskinuo saradnju s Barcelonom koja mu je obećala platiti dio plate od 24 miliona eura koliko je treba dobiti za preostalu godinu ugovora.

Tako odlični golgeter Nou Camp napušta sa slobodnim papirima, ali neće mu trebati dugo da potpise za novi klub, barem tako izvještavaju španski mediji.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Saurez će ostati da igra u Španiji jer je još prije nekoliko dana postigao načelni dogovor s Atletico Madridom i uskoro će početi igrati u dresu Jorgandžija.

Iskusni 33-godišnjak napušta Nou Camp nakon šest godina. Za taj period sa 198 postignutih golova postao je treći najbolji strijelac u historiji kluba iza Cesara Rodrigueza (238) i Lea Messija (634).

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ters
Plata 24 miliona, a čovjek nije u Ligi prvaka gol u gostima dao par godina. Eto pameti uprave
6 1
K79
A Dzeko. ?!
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi