Juventus se okrenuo Morati, da li to znači da Džeko ostaje u Romi?
FOTO - EPA

Navodno stiže na posudbu

Juventus se okrenuo Morati, da li to znači da Džeko ostaje u Romi?

A. Beganović

Alavaro Morata pojačat će Juventus, javljaju španski mediji.

Iako se do danas činilo da će Edin Džeko biti novi napadač Juventusa, stvari su se, ako je vjerovati španskim medijima, dosta promijenile.

Naime, s obzirom da još uvijek nije postignut dogovor između Napolija i Milika o njegovom odlasku u Romu, što samim tim znači da ni Džeko ne može napustiti Rim, Stara dama se okrenula novim riješenjima.

Jedno od njih je i njihov nekadašnji napadač Alvaro Morata, koji je navodno obavijestio čelnike Atletica da želi napustiti klub.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Španski mediji pišu da klubovi pregovaraju oko posudbe, a da li to i definitivno znači da je Stara dama odustala od Džeke, vjerovatno ćemo saznati u narednim danima.

Također, ukoliko Morata i definitivno napusti Atletico, klub iz Madrida će prema pisanju španskih medija pojačati Luis Suarez.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gallardo.la
Koliko je ovo neozbiljan portal postao dokazuje ovo sa dzekom, zapratim juce neki 433 ljudi na dan objave 15 transfera koji sa zavrseni, eventualno jednom da najave
3 0
felix__27
Suarez se dogovorio sa Atletiko Madridom 100% tačno Da vidim sta ce ovi pisat?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi