Italijanski "transfer guru" uvjeren da će Ronaldo od Reala zatražiti transfer

Šta se dešavalo na sastanku Mendesa i Pereza?

Italijanski "transfer guru" uvjeren da će Ronaldo od Reala zatražiti transfer

Danas su se pojavile informacije o mogućem transferu Cristiana Ronalda u Juventus, a nešto kasnije je stigla vijesti i da je njegov menadžer Jorge Mendes pozvan na hitan sastanak u Madrid.

Marca je, naime, saopštila da je Mendes pozvan na sastanak sa prvim čovjekom Reala Florentinom Perezom kako bi se razgovaralo o Ronaldovoj budućnosti.

Sastanak se navodno trebao održati večeras, a "transfer guru" Sky Sportsa Gianluca Di Marzio uvjerava da je Cristiano Ronaldo spreman saopštiti čelnicima Kraljeva da želi transfer u Juventus, koji bi navodno koštao oko 100 miliona eura.

Di Marzio smatra da "glasovi koji dopiru" sa sastanka govore da Ronaldo zaista želi napustiti Santiago Bernabeu, te da je samo pitanje trenutka kada će sjajni Portugalac i formalo zatražiti transfer.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno Ronaldo više ne želi napustiti Real samo zbog nepostizanja dogovora o povišici, već sjajni Portugalac želi novi izazov i odvesti Staru damu do trofeja u Ligi prvaka s obzirom da italijanski velikan već godinama ne uspijeva doći do istog uprkos činjenici da je stalno veoma blizu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi