Veliki problemi za Ognjena Vranješa u Sportingu

Abelardo više ne računa na bh. igrača

Veliki problemi za Ognjena Vranješa u Sportingu

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Ognjen Vranješ prije nekoliko sedmica počeo je pripreme sa Sportingom za novu sezonu španske Primere.

Vranješ je nakon završetka prošle sezone bio u centru pažnje jer se povezivao sa prelaskom u Astanu. Ipak, bh. reprezentativac nije uspio dogovoriti saradnju sa ovim klubom i ostao je u Sportingu.

Nova sezona španske Primere uskoro počinje, a Vranješ je naišao na velike probleme u svom klubu. Naime, trener Gijona, Abelardo, izjavio je da u narednoj sezoni neće računati na usluge Ognjena Vranješa i Robera Canellu.

"Ova dva fudbalera imaju jako male šanse da igraju naredne sezone i poručio sam im da mogu potražiti novi klub jer nisu u mojim planovima", rekao je Abelardo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi