Veliki problemi za Rahimića i Velež: Behram duže vrijeme van stroja
(Foto: FK Velež) Seid Behram je nastupio u svim utakmicama nove sezone Prve lige FBiH za Velež, te je postigao dva gola.

Mladi fudbaler zadobio težu povredu

Veliki problemi za Rahimića i Velež: Behram duže vrijeme van stroja

Velež je svakako među glavnim kandidatima za plasman u Premijer ligu, a Rođene i danas očekuje važan meč i to onaj 10. kola Prve lige FBiH protiv Novog Travnika.

Mostarci će na ovom meču biti bez mladog krilnog napadača Seida Behrama, a ono što je još gore za Velež jeste činjenica da 20-godišnji fudbaler mora na dužu pauzu.

Behram je nastupio u svih devet dosad odigranih mečeva Prve lige FBiH, te je postigao dva gola i upisao jednu asistenciju, ali je zadobio povredu ligamenata i navjerovatnije ga u ekipi Veleža neće biti do proljeća.

Ovo je problem za trenera Rahimića i zbog toga što je Berham standardni prvotimac, a pri tome ima 20 godina. Kao što znamo, pravila Prve lige FBiH nalažu da u startnoj postavi svake ekipe moraju biti barem trojica igrača do 21 godine starosti.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ismet_Hadziosmanovic
Malo mu sira podveleskog dat, bit ce on dobar.
7 15
starmac
Seide brz oporavak i sve najbolje.RODENI do GROBA
12 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi