Veliko iznenađenje za igrače Dinama nakon treninga na Etihadu

Sjajan potez defanzivca Liverpoola

Veliko iznenađenje za igrače Dinama nakon treninga na Etihadu

Endin Čaušević

Fudbaleri Dinama iz Zagreba večeras igraju u gostima protiv Manchester Cityja utakmicu drugog kola grupne faze Lige prvaka.

Dinamo je u prvom kolu napravio veliko iznenađenje jer je na svom terenu ubjedljivo savladao Atalantu sa 4:0. S druge strane City je kao gost sa 3:0 bio bolji od Shakhtara.

Izabranici Nenada Bjelice su sigurno autsajderi na Etihadu, a engleske medije itekako je iznenadila izjava trenera Dinama koji je poručio da će njegov tim večeras ići na pobjedu.

Modri su u Manchester doputovali jučer i odradili su jedan trening, a nakon toga imali su veliko iznenađenje.

Naime, defanzivac Liverpoola, Dejan Lovren, odlučio je doputovati u Manchester kako bi posjetio igrače Dinama i dao im nekoliko korisnih savjeta s obzirom da zna kako je igrati na Etihadu. Ova posjeta je oduševila igrače prvaka Hrvatske, ali i tamošnje medije.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Fotografija Index Sport.

Što se tiče ponude za ovaj meč kladionice su veoma jasne. Kvota na Dinamo je nevjerovatno velika i zna se da je City apsolutni favorit. U bogatoj ponudi kladionice MOZZART pogledajte kvote za ovaj meč i to na OVOM linku.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi