Veliko nevrijeme u Mostaru: Odgođen početak skokova, šta će biti sa derbijem?

Ulice poplavljene

Veliko nevrijeme u Mostaru: Odgođen početak skokova, šta će biti sa derbijem?

S. Mlaćo

Jako nevrijeme zadesilo je Hercegovinu. Kiša praćena vjetrom poplavila je ulice Mostara, a došlo je i do nestanka električne energije.

Ulicama Mostara nastava je velia gužva, a odgođen je i početak tradicionalni 453. visinski skokova sa Starog mosta. Planirano je da počnu u 16 sati, a novi termin je 16:30 sati.

Večeras u Mostaru igraju Zrinjski i Velež, te se nadamo da će se vrijeme popraviti i da će publika u velikom broju doći Pod Bijeli brijeg.

Pobjedu Veleža obilježio i incident

Računajući sva takmičenja bit će to 33. duel dva mostarska kluba u periodu poslije agresije na Bosnu i Hercegovinu.

Rođeni su pod Bijelim brijegom do sada slavili samo jednom, bilo je to u septembru 2011. godine. Taj susret obilježili su navijači Zrinjskog, popularni Ultrasi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U meču 1/16 finala Kupa Riad Demić je postigao gol u 93. minuti, nakon čega su navjernije pristalice Plemića utrčale u teren te su počeli ganjati igrače Veleža u namjeri da se s njima obračunaju.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

leader_of_wolves
Hahaha ovo sve velez kriv :( ne smiju igrat pa traze neke razloge hahaha pozdrav ultrasima iz zenice!! unistite ih !
0 10
MirzaBarucic
Nikad za UZP i genocidaše, NIKAD!
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi