3

Komentari (3)

Brcak
De malo skontajte.Ljudi koji rade u Americi imaju pare.Znaci Meksikanci,Peruanci,Argentinci,Kolumbijci,Poljaci,puna ih Amerika .Nisu to Amerikanci,ali putuju iz Amerike a imaju i njihova drzavljanstva.
Balija
Cuj Amerikanci, pa to su svi podrjetlom iz drugih podrucja (Meksiko, Engleska, Francuska, JA, pa i zemlje s nasih podrucja). A posto imaju najvise para, velike godisnje odmore, ne iznenadjuje me nimalo.
Jaa
Dosta toga sto si rekao je tacno vezano za USA al da imaju velike odmore je totalno netacno. Njihovi odmori su tako veliki kao bosanske plate u poredu sa Njemackom, Svedskom i sl.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.