Veliko obećanje Messija, navijači u transu

Liga prvaka na Nou Campu?

Veliko obećanje Messija, navijači u transu

E. Škorić

Lionel Messi dao je obećanje svim navijačima Barcelone, a vidjet ćemo može li ga ispuniti.

Messi je odlučan da osvoji Ligu prvaka s Barcelonom, ali ostaje da vidimo može li uistinu ispuniti ono što je obećao navijačima katalonskog tima.

"Imamo jako uzbudljiv tim ove sezone, sad smo još bolji nego lani. Osvojili smo prvenstvo i kup, ali imamo nedovršenog posla u Ligi prvaka. I dalje nas boli kako smo ispali prošle sezone", poručio je Messi nakon jučerašnje prijateljske utakmice protiv Boce, pa je dodao:

"Napravit ću sve da vratim trofej Lige prvaka na Nou Campu".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Prošle sezone Barca je iznenađuje ispala od Rome u četvrtfinalu, mada su mnogi vjerovali da će Katalonci doći do novog naslova evropskog prvaka.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi