Veliko pojačanje za Barcelonu: Dembele se vraća na teren nakon skoro osam mjeseci

Dobio zeleno svjetlo

Veliko pojačanje za Barcelonu: Dembele se vraća na teren nakon skoro osam mjeseci

Endin Čaušević

Barcelona sutra igra veliki derbi protiv Bayerna u okviru četvrtfinala Lige prvaka.

Barcelona i Bayern su u prošlosti imali spektakularne duele, a sigurno je da nas i sutra očekuje odličan fudbal. S obzirom da se igra samo jedan meč ekipe nemaju mnogo prostora za kalkulacije, te će morati dati svoj maksimum.

Iza Barcelone je jedna od lošijh sezona u posljednje vrijeme i Liga prvaka im je još jedina šansa da nešto spase.

Pred sutrašnji meč trener katalonskog tima Quique Setien dobio je odlične vijesti jer će moći računati na Ousmanea Dembelea. Francuz nije igrao od januara zbog povrede, ali se oporavio u pravi trenutak i dobio je zeleno svjetlo od doktorskog tima.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Dembele je itekako osporavan od strane navijača Barce jer još uvijek nije ispunio očekivanja, a prije tri godine klub ga je platio nevjerovatnih 140 miliona eura Dortmundu. No, Francuz bi sutra konačno mogao dobiti šansu da bljesne.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi