Nijemci tvrde: Bilić sve bliže klupi Eintrachta
Foto: EPA

Pregovori u toku

Nijemci tvrde: Bilić sve bliže klupi Eintrachta

Njemački mediji uvjereni su da će Niku Kovača na klupi bundesligaša Eintrachta iz Frankfurta naslijediti Slaven Bilić, također hrvatski strateg.

Otkako je krajem prošle godine dobio otkaz u West Hamu Bilić samo sakuplja brojne ponude i vaga. Mediji su ga već nekoliko puta selili, po cijeloj Evropi ga je bilo, a sada su aktuelne glasine da bi mogao preuzeti Eintracht.

Navodno je Bilić uveliko u pregovorima sa čelnicima bundesligaša i Frankfurta i pitanje vremena je kada će zvanično biti promovisan kao novi trener kluba u kojem nastupa naš Marijan Ćavar. Bivši hrvatski selektor se za sada još ne izjašnjava.

U slučaju da Bilić preuzme Eintracht, to će mu ujedno biti povratak u Njemačku u kojoj je svojevremeno proveo dobar dio igračke karijere noseći dres Karlsruhera.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Osim Bilića kao mogući treneri Eintrachta još su se spominjali Željko Buvač, Daniel Farke, Roger Schmidt...

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi