Veliko srce Ibrahimovića: Ostali su bez riječi kada su vidjeli gdje je završio njegov dres

Oduševio igrača Shamrocka i njegovog sina

Veliko srce Ibrahimovića: Ostali su bez riječi kada su vidjeli gdje je završio njegov dres

E. Čaušević

Milan je u četvrtak u gostima pobijedio Shamrock Rovers (0:2) u meču drugog pretkola Evropske lige.

Rossoneri su se bez većih problema plasirali u treće pretkolo ovog takmičenja, te je bilo jasno da irski tim nema šansi u ovom duelu. Na sjajan način sezonu je otvorio i Zlatan Ibrahimović koji je uspio zabiti jedan pogodak.

Iako će uskoro proslaviti 39. rođendan Ibrahimović je pokazao da je i dalje u fantastičnoj formi, te da će i u novoj sezoni biti jedna od glavnih uzdanica kluba sa San Sira.

Ibrahimović je i nakon utakmice bio u centru pažnje jer je svojim potezom oduševio javnost. Igrač Shamrocka, Aaron Green, prišao je Zlatanu nakon utakmice i tražio je dres od njega.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Green je objasnio da je njegov sin veliki Ibrahimovićev fan, te je bio čak na utakmici. Ibra je odmah dao dres Greenu, a zatim ga je pitao gdje mu je sin kako bi se pozdravio s njim. Ubrzo nakon toga Greenov sin je dobio Zlatanov dres i sigurno da će taj trenutak zauvijek pamtiti.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Shik
Nikada nije krijo daje Bosanac porijeklom. Nikada nije izbjegavao pomoci dje treba. I nikada nije ono sto mu to mnogi zamjeraju u vezi nesretnog malisana. Istina je mnogo drugacija. Mnoge je on nase Balkance pomogao.Samo nezeli dase to u javnosti zna.Vrlo je skroman i jednostavan. Mnogi zele u medie bilo sta o njemu pisati i pricati dabi svoj profit ostvarili. Stojim iza ovoga sto kazem. Jer sam raja iz Malmöa iz njegovog vremena.Car ostaje car.
7 1
Keno
A kad je nase djete bolesno ga cekalo u parizu nakon utakmice nije ga ni pogledao mrs u pm
2 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti