Jedan od najvećih promašaja Reala na meti Milana
FOTO - EPA

Jović bi mogao u Seriju A

Jedan od najvećih promašaja Reala na meti Milana

A. Beganović

Srbijanski napadač Luka Jović mogao bi karijeru nastaviti u Milanu.

Prema pisanju italijanskih medija, Milan je u potrazi za napadačem koji će Ibrahimoviću omogučiti da "dođe do daha", odnosno koji će igrati u samom vrhu napada kada Zlatanu bude potreban odmor.

U opticaju je nekoliko imena među kojima se izdvaja Luka Jović na kojeg u Realu ne računaju.

Kraljevi bi ga rado posudili, no slaba je potražnja pa čak razmišljaju i o prodaji i to po mnogo nižoj cijeni nego su ga kupili.

Milanu se navodno ne žuri s obzirom da Rebić i Leao mogu odigrati u samom vrhu napada ukoliko za tim bude potrebe, pa su spremni čekati do samog zatvaranja prelaznog roka kada bi mogli krenuti po Jovića.

Podsjetimo, Jović je u Real stigao iz Eintrachta za 60 miliona eura, ali pokazao se kao jedan od najvećih promašaja kraljevskog kluba. U prošloj sezomni je imao 420 ligaških minuta u dresu Reala i postigao je samo dva pogotka.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

NodzeRM
Za svoju minutazu to je 420 ÷ 90 = 4,6 utakmica dva gola i nije ama bas neki promasaj kako se prestavlja u tekstu.
2 1
spectron
Pa isto ****o samo drugo pakovanje,bio u Milanu ili u R.Madridu klupa mu je :) Samo klub gdje će biti standardan i vratiti se u staru formu kao nekad u Eintrachtu što je bio
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi