Velkoski napušta južnokorejski Incheon United

Ponovo mijenja sredinu

Velkoski napušta južnokorejski Incheon United

Bivši napadač FK Sarajevo Krste Velkoski napustit će južnokorejski Incheon United. 

Makedonac je u ovaj klub je otišao u martu nakon epizode u Sarajevu, a iako je potpisao ugovor do ljeta 2018. godine, primoran je prijevremeno napustiti Južnu Koreju iz razloga što novi trener nema previše povjerenja u njega. 

Način i formacija u kojoj Incheon United igra ne odgovaraju 28-godišnjem Velkoskom, koji je za Klix.ba rekao da u takvim okolnostima ne može dati maksimum i nakon svega osam mjeseci će potražiti novu sredinu. 

Incheon United u Južnoj Koreji u zauzima pretposljednju poziciju i u ukoliko u subotu pobijedi Suwon City ostat će u elitnom rangu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi