8

Komentari (8)

tcity055
Bilo bi logicno navijat za sve nase klubove u Evropi. Ali s obzirom na koji lopovski nacin su to iuborili ive godine zelim samo Zelji prolazak i uspjeh a ostalim Vicinim i Begicevim timovima ekspresno ispadanje.
user1576979985
pjanke.sa
Jos jedan mitoman. Na koji nacin smo to izborili de nam objasni? Vi stvarno morate na lijecenje neko podhitno. I jos uvijek kmecite zbog odluke NSBiH. Pa krepacete od muke kad budemo i ovo prvenstvo prvi.
tcity055
Ma na terenu ste osvojili.
tcity055
Ma na terenu ste osvojili.
Ivica_Osim8
Samo se ne treba bojati, treba im dokazat da se ne bojite njih , to bi moglo dobesti do situacije da se oni prepadnu i fasuju jer su vas potcijenili.... Sretno derite im guzove na bosanskohercegovacki nacin
kaskada24
S kim si sve u Evropi igrao i ginuo sa Sarajevom, Velšani pa i Bjelorusi su, bar za sada kao ekipe, kante za nabijanje.
Rajvosa2019
Srce na terenu , ako treba i pohrvat se za dobar rezultat
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.