Velkoski: Postavit ćemo se kao favoriti, ali to moramo dokazati na terenu

Kapiten FK Sarajevo pred sutrašnji meč

Velkoski: Postavit ćemo se kao favoriti, ali to moramo dokazati na terenu

Kapiten FK Sarajevo Krste Velkoski obratio se medijima na današnjoj press konferenciji pred sutrašnji duel protiv Connah'sa u Ligi prvaka. 

Krste smatra da je bh. šampion favorit u ovom meču i poručuje da će se ekipa tako i postaviti na terenu od prve minute.

"Mislim da smo napravili jednu dobru analizu o protivniku, sutra ćemo pokušati da iskoristimo sve njihove mane. Naravno, postavit ćemo se kao favoriti, ali to moramo da potvrdimo sutra na terenu. Bit će teška utakmica, ali mi smo spremni i znamo šta nas očekuje. Svaki nogometaš koji sutra nastupi dat će svoj maksimum. Nadam se da neće biti problema."

"Moramo mi postaviti neku svoju igru tako da se oni prilagode na nas a ne mi na njih. Mi smo ipak favoriti na ovoj utakmici. Ovo je turnirski sistem gdje nemaš pravo na kiks. Ako izgubiš ispao si, tako da mi sutra idemo na pobjedu i tako ćemo se postaviti od prvog minuta".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Vrijeme je takvo kakvo jeste. Mi smo navikli i kod nas u BiH na različite vremenske prilike, tako da ćemo se morati priviknuti na uslove", poručio je na kraju Krste.

Sutrašnji meč počinje od 20.00 časova.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tcity055
Bilo bi logicno navijat za sve nase klubove u Evropi. Ali s obzirom na koji lopovski nacin su to iuborili ive godine zelim samo Zelji prolazak i uspjeh a ostalim Vicinim i Begicevim timovima ekspresno ispadanje.
1 8
Ivica_Osim8
Samo se ne treba bojati, treba im dokazat da se ne bojite njih , to bi moglo dobesti do situacije da se oni prepadnu i fasuju jer su vas potcijenili.... Sretno derite im guzove na bosanskohercegovacki nacin
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti